Ihminen voi olla näköjään niin urpo että ei muista tunnuksiaan ja facebook tilin ollessa suljettuna en ole päässyt tänne aikoihin!!!
Yritin jopa perustaa itselleni uuden blogin vaan en jotenkin päässyt sisään siihen hommaan ja päätin tulla tänne takaisin ( ja samalla jouduin aktivoimaan jo sulkemani FB tilin...se suututtaa suunnattomasti!!!
Mutta tässäpä on toiseen blogiin kirjoittamani teksti:

Kesä tuli ja kesä meni

 
Voihan rähmä mitä kaikkea on tapahtunut! Koko kesä meni aivan totaalisen surkeasti. Iita on toikkaroinut niin, että neiti pääsi esim ensimmäisen kerran uimaan tälle kesälle pari viikkoa sitten. Koko hommahan lähti lapasesta kesäkuussa kun Iita söi eskimon tikkuineen päivineen, siinä sitä sitten odoteltiin kotvanen tuleeko tikku ulos luonnollista reittiä vai täytyykö lähtä tohtorin pakeille. Tikku tuli onneksi ulos oksentamalla ja koiraa ei tarvinut viedä sen kummemmin lääkäriin. Tämän tempauksen tiimoilta perheen kylpylä matka peruuntui. Kun olimme tästä selvinneet niin seuraavaksi tapahtui semmoista josta ei selvitty ilman lääkäriä. Olin Iitan kanssa reenaamassa ja viimeinen nouto koitui Iita paran anturan kohtaloksi. Koira meni neljällä jalalla metsään ja tuli kolmella pois, palautus loistavasti oppikirjojen mukaan ja sen jälkeen tassusta alkoi tulla verta kuin hanasta!Itselläni notkahti polvet tyhjää ja piti skarpata tosissaan että pysyin tolpillaan. Aloin tutkimaan tassua ja koira vingahti pelkästä kosketuksesta, joten ei muuta kuin kotia kohti. Olimme Iitan kanssa jalan liikenteessä ilman puhelinta...tottakai! Kävellessämme katsoin kuinka Iita jättää jälkeen verisen tassun jäljen ja minulla teki heikkoa koiran puolesta. Kotiin päästyämme vein koiran suihkuun ja pesin tassua, pelkkä veden koskeminenkin tassuun sai koiran vikisemään. Onneksi perheen parempi puolisko oli kotona ja alkoi tottuneesti tutkimaan tassua taskulampun valossa. Ikäväksemme huomasimme kynnen repeytyneen todella pahan näköisesti irti omalta paikaltaan ja tiesimme saavamme tähän apua ainoastaan lääkäriltä. Jouduimme odottamaan seuraavaan päivään ja Iita pääsi tohtorille melkein vuorokausi tapaturman tapahtumisesta, kipeähän raasu oli ja emäntä taisi vuodattaa kyyneleen jos toisenkin sattuneen vuoksi. Lääkärissä todettiin että kynsi täytyy operoida pois leikkaamalla ja siistimällä repeämä ja polttamalla hermo " kiinni". Seuraava ongelma oli Iitan sydämen sivuääni, joka sai lääkärin harkitsemaan nukutusta. Meidän luvalla koira nukutettiin ja onneksi kaikki meni hyvin sen tiimoilta. Tapahtumasta on nyt 3 vkoa ja koira voi hyvin. Olemme aloittaneet teho treenin pahasti lähestyvää sorsastusta silmällä pitäen. Hyvinhän Iituli toimii reeneissä ja varmasti myös itse tosi toimissakin. Kesä ei mennyt niinkuin suunniteltiin, mutta onneksi kaikki on nyt niinkuin pitääkin. iita on nyt jonossa ultraan, jotta saadaan selvyys tuon sydämen tilanteesta. ( tämä oli siis kirjoitettu viime kuussa)