Katotaan miten naisen käy, kun hän yrittää selvitä internetin ihmeellisestä maailmasta. Jos tämä jonkun silmään näyttää jotenkin oudolta, niin se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että mää inhoon tietokoneita! No niin, asiaan. Meillä on tosiaan kaksi hyvin persoonallista lemmikkieläintä, Norjalainen metsäkissa Sami ja Sileäkarvainen noutaja Iita.

Samista riittäisi pelkästää kommentti "kaikkien poikien kaveri", mutta kerrotaan nyt muutama muukin asia meidän saapasjalka kissasta. Sami on kuusi vuotias punainen paholainen....kun sami tuli meille, oli meillä tietty mielikuva jo rakennettuna kissasta. Samin isä oli 10kg painava köriläs, oikein mallikelpoinen norski ja jotenkin kuvittelimme, että Sami on samasta muotista syntynyt... Noh, sattuipa niin että meidän sami on sitten ihan toista maata...Samilla on poikakaveri Viiru, joka kaiken kukkuraksi on vielä sukulainen, mutta ei veri sellainen. Sami tykkää kaikesta naisellisesta ja on muutenkin hyvin ladylike. Sami on siis pitemmittä puheitta karvainenHÖMÖ. Me ollaan kuitenkin aina sanottu, että me rakastetaan kaikkia, joten no worry sami we love you very many! Samista ja sen askareista tulette kuulemaan lisää tässä blogissa.

no sitten meidän plimplessa Iita 2 vee! Tämä koira on täynnä elämää, välillä Iita on itsevarmuutta uhkuva emäntä, joka pimeinä syyskuun iltoina on isäntänsä kanssa pitkillä saalistus reissuilla ja taas toisina päivinä me ei päästä kotiportista pidemmälle, kun pyörätiellä on hyvin mystinen tyhjä karkkipussi, joka nostattaa Iitalla kaikki karvat pystyyn ja muuta pakopaikkaa ei ole kuin emännän selän taakse piiloutuminen. Tämä piirre vahvistaa Iitan yrityksiä päästä taippareista läpi huonolla menestyksellä...kahdesti!Tänä syksynä möröt on olleet Iitan kiusana ihan kunnolla, mutta laitetaan ne aikuistumisen piikkiin. Iitan toilailuista kuulette takuu varmasti tässä blogissa lisää.

Ja sitten ollaan minä ja hän. Hän toivoo, että hänestä ei paljoa kirjoiteltaisi, mutta pakostakin hän tulee mainituksi kirjoituksissa tässä blogissa. Minä tuon itseni kyllä esille näissä kirjoituksissa ujostelematta!