1286296152_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävimmä koko perheen voimin männä viikonloppuna hieman pohjoisempana katselemassa lintutilannetta...ja ei siiven iskuakaan!!!noh, nähtiin me koppelo, pyy ja yksi pupu, mutta siihen  katseluasteelle se sitten jäi! Tulipahan ainakin ulkoiltua viikonlopun aikana ja koira oli enemmän kuin tyytyväinen ulkoilusessioihin. Kävi tuo Iita taas pyörähtämässä ihmisjätöksessäkin, joten samoilu muuttui kesken patikoinnin koiran pesuksi. Onneksi oli Juurikkajärvi sopivasti lähettyvillä, joten suuntasimme sinne heti "vahingon" huomattuamme. Tästä oppineena, päätimme ottaa jatkossa pienen shampoo pullon mukaan aina kun lähdemme Iitan kanssa luonnonhelmaan :) Seuduilla joilla liikuimme oli paljon hirvimiehiä liikenteessä, ne kait ne linnutkin oli ajaneet kauemmas, eli tulimme siis "tyhjänä "Ouluun sunnuntaina!

1286295931_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos saimme pestä Iitaa puhtaaksi siitä itsestään, niin kuulkaapa tämä! Kotimatkalla Sami viihdytti meitä komealla mau-unnallaan ja siinä samassa sotki kymmenkunta kroonikkovaippaa kuljetusboxinsa pohjalla. Tämä tempaus sai kanssamatkustajat yökkäilemään muutamaan kertaan. Mikä ihme taas meidän "neitiä" kauhistutti, kun oli niin paniikissa auton kyydissä. Menomatka taittui jouhevasti, mutta tulomatka oli yhtä helvettiä. Taisi taas kerran perheenpään suusta tulla lause " sää oot Sami viiminen kissa, joka meidän perheessä tulee olemaan" !! noh, meidän Sami viihdyttää tilanteessa kuin tilanteessa :) kaippa kollimolli oli pettynyt mökkireissun päättymisen vuoksi, joka koitui myös Samin tilanteessa saaliittomaksi. Mökin omistaja Tapsa oli myrkyttänyt ( onneksi ) kaikki Samin hiiret ja öisin ei enään kuulunut pienten jalkojen tepsutusta ja Samikin sai nukkua yönsä rauhassa...tai miten sen nyt ottaa....

 

Seuraavan kerran tämä kokoonpano menee mökille kun lumi on jo maassa, paitsi jäsen S, jolla on pienen pieni uhka jäädä mummulaan hoitoon kun seuraava mökkireissu koittaa :)