" Elämässä sattuu ja tapahtuu, joskus jotkut asiat menevät heittämällä koiraharrastuksen edelle ja tämä kesä meillä on lähtenyt juuri näin käyntiin. Jotkin asiat pysäyttävät ja saavat laittamaan elämän arvot uuteen ruotuun. Hetkittäiset onnelliset asiatkin voivat lamauttavaa monella tapaa ja sen vuoksi tavalliset arki rutiinit saavat jäädä takavasemmalle. "

Iitan kanssa olemme siis pitkähkön tauon jälkeen tällä viikolla aloittaneet nome reenit. Alkeista lähdetään liikkeelle eli otetaan ne palautukset taas haltuun. Loma on helpottanut molempien osapuolten osallistumisen reeneihin ja tällöin olemme päässeet reenaamaan palautuksia helposti. Eilen dami ei enään kuumentanut Iitaa niin paljon kuin viikonloppuna, joten edistystä on tapahtunut. Onnistuneiden palautusten jälkeen olemme tehneet Iitalle palkkioksi pari kunnon noutoa kaksoismarkkeerauksen tiimoilta. Hyvin koira kaikkinensa on työnsä tehnyt, tauko näkyy maltissa, mutta se on helppo palauttaa mieliin. Toko on jäänyt oikeastaan nyt kesällä jäissä...olen joutunut väliaikaisesti jäämään ohjatusta toko ryhmästä pois, joten täytyy tokoilla aina kun se vain on mahdollista keskenään. Toko porukkaa on yritetty saada kasaan, joten toivottavasti sinne päästään menemään!

Elikkä lyhykäisyydessään reenaaminen on jäänyt vähemmälle ja nyt olisi kova hinku nousta uusien tuulien puhaltamana kohti vanhan hyvän reeni päiväkirjan tavoitteita! Pahoittelut kanssa sisarille kun en ole ollut läsnä kohta kuukauteen!