Tämä viikko on hurahtanut rauhallisesti tokoillen sekä nomeillen. Iitan kanssa ollaan hiottu perusasioita molemmissa lajeissa, koska taustalla on huutanut "lepoviikko"!! Iitalla on ollut sen verran tuota aktiviteettia, että välillä pitää antaa hurttuuden vain olla ja levähtää. Ainut ongelma näissä lepoviikoissa on se, että Iitan isäntä on saanut koiransa sen verta huippu kuntoon, että koiran lihasmuisti huutaa metsässä juoksemista! Siispä me ollaan käyty metsässä :) Iitan huoltojoukot opiskeli alkuviikon ja koiruli oli pitkän päivän yksin ,niimpä pienellä hiilostamisella perheen pää sai minutkin mukaan yllättäen metsälle keskellä karuinka arkea. Jokunen lintukin nähtiin, mutta pakkaseen asti ei saatu yhtään. Olen aina mieltänyt itseni kesä ihmiseksi, mutta näyttää pahasti siltä, että syksy vetää erä ja ottelupallon! Onko ihanampaa kuin samoilla metsässä syksyllä :)

Tokoilu on koiralle sitä mukavaa ja rauhallista tekemistä. Iita nauttii suunnattomasti akan kanssa touhuilusta ja nämä tyttöjen jutut ovat luoneet yhteyden koiran ja emännän välille taas kiitettävään arvosanaan :) Meidän oma Jämäryhmä kokoontui taas jälleen kerran ja Iitan kanssa keskityttiin katselemaan muiden touhuja ja samalla tehtiin malttiharjoituksia. Rauhallinen sivusta seuraaminen ei ollut Iitalle ongelma ja emäntä oli enemmän kuin tyytyväinen koiran käytökseen. Huomenna taas tokoillaan sitten kunnolla ja koirulikin pääsee reenaamisen makuun. Loppuviikosta täytyy taas heittää hyvästit meidän mettäläisten kanssa ja Iita viettää lauantaina 2v synttäreitään hirvimetsällä ilman mammaa...

Samille siis tiedossa laatuaikaa mammansa kanssa muutaman päivän ajan, luulen että kollimolli on enemmän kuin tyytyväinen tähän tilanteeseen :)